SAADET PARTİSİ NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞI DERNEĞİMİZİ ZİYARETE GELDİ

     Saadet Partisi Nilüfer İçe Başkanı Sayın Salih Gümüş ve ilçe yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesiniz ziyarete geldiler.

     Sayın GÜMÜŞ v ekibi ile tek tek tanıştık ve kendimizi tanıttık. Gündemdeki konular ve son günlerde gelen şehitlerimiz hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Ayrıca kendilerine dernek işlevleri ve yaşamış olduğumuz sıkıntılardan bahsettik. Bahsettiğimiz konular içinde bizlerin daha çok üzerinde durduğumuz kimlere gazi kimlere şehit denir. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz bazı olaylar neticesinde önüne gelene gazi ve şehit denmesi ve bu unvanların bu kadar basite indirgenmesi bizleri rahatsız ettiğini ve bu konunun dini ve hukuki bir zeminde araştırılıp günümüz ve geçmişimize bakarak kimler gazi ve şehit denmesi yasal bir zemine oturtulması gerektiğini arz ettik . Kendilerinin ülke üzerinde ve kurucusu olduğu partilerinin lideri rahmetli Necmettin ERBAKAN ın görüş ve düşüncelerini den bahsettiler. Sayın GÜMÜŞ bizlere ellerinden gelebilecek her türlü katkıyı sunacaklarını ve çalışmalarımızda başarılar dilediler. Bizlere DAVAM kitabını da hediye ettiler.

     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Sayın Salih GÜMÜŞ ve çalışma arkadaşlarına bizlere zaman ayırıp bizlerle hoş sohbet edip dinledikleri için şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN

Paylaş