18.02.2016 ŞEHİT FEYYAZ İLHAN

    Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Mu.Asb.Kd.Çvş. Feyyaz İLHAN'ın (25) cenazesi, Bursa'nın Mudanya Güzelyalı Mahallesinde  toprağa verildi.

    Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Ankara'dan askeri uçakla getirildiği Yenişehir Havalimanı'nda ambulansa alınarak. Mudanya Güzelyalı Mahallesindeki Duran Camisi'ne getirildi. Şehidin babası, annesi ve akrabaları bir süre şehit’in naşı başında gözyaşlarını tutamadılar. Şehitimizin törenine katılan vatandaşlarda gözyaşlarını hakim olamadılar.

     İkindi vakti kılınan cenaze namazına, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun,CHP Bursa il BaşkanıŞadi ÖZDEMİR, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

     Şehit olan Mu.Asb.Kd.Çvş. Feyyaz İLHAN'ın cenazesi, törenin ardından Güzelyalı Mezarlığı'nda defnedildi.

     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Şehitimize Allahtan rahmet kederli ailesinede sabırlar dileriz

 

     Metin ŞENOL

     BAŞKAN

Paylaş