18.02.2016 ŞEHİT FEYYAZ İLHAN

    Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Mu.Asb.Kd.Çvş. Feyyaz İLHAN'ın (25) cenazesi, 18.02.2016 tarihinde Bursa'nın Mudanya Güzelyalı Mahallesinde toprağa verilmişti.

    Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak şehit’imizin haberini aldıktan sonra aileyi ziyaretlerde bulunduk. Şehit’imizin mevlit programı Emek Mahallesinde Vanlılar Derneğinde gerçekleşti, Diğer mevlit programı Mudanya Güzelyalı  Mahallesinde Belediyenin katkılarıyla gerçekleşti.Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak şehit ailesini yalnız bırakmayarak 02.03.2016 tarihinde yine ziyaret ettik. Şehit ailesiyle bu acıları yaşayanlar olarak bir süre sohbet ettik. Şehit Mu.Asb.Kd.Çvş. Feyyaz İLHAN'ın ailesine derneğimizin ambleminin de olduğu bir hatıra resmi hediye ettik.

    Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak tüm şehitlerimize ve Şehit Mu.Asb.Kd.Çvş. Feyyaz İLHAN a şahsım yönetimim ve üyelerimin adına Allahtan rahmet kederli ailesine ve tüm camiamıza sabırlar dilerim.

 

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN

Paylaş