MİSAFİR GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE KAHVALTI

 

      Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Seyfullah SALDIK Bursa Ordu Evinde Değişik İllerden gelen gazi ve şehit aileleri için sabah kahvaltısı verdi.

      Sayın Komutanımızın davetlisi olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği Türkiye Muharip Gaziler Derneği yöneticileri olarak katılım sağladık. Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Seyfullah SALDIK her fırsatta gazi ve şehit ailelerini bir araya getirerek onların dertlerine ortak olmak için elinden gelen bütün gayreti göstermektedir. Sayın Komutanım gazi ve şehit ailelerinin masalarını teker teker gezerek ailelerle hoş bir vakit geçirip onlara yardımcı oluyor.

      Kahvaltı sonrası konuşma yapan Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Seyfullah SALDIK gazi ve şehit ailelerine bizler sizler için varız sizler bizlere şehitlerimizin ve ahrete intihal etmiş gazilerimizin emanetlerisiniz sizler için ne yapsak azdır dedi,  benim işlerim yoğun olabilir asla böyle bir kanıya varmayın işlerim olsa dahi gazi ve şehit ailelerine işlerimi bırakıp zaman ayırırım bunu böyle bilin, bu günlerde yaşanan üzücü olaylar dan dolayı çok üzgünüz ama askerimiz ve polisimiz ve özel birliklerimiz gerekli çalışmaları yaparak bu sureci en sağlıklı bir şekilde sonlandırılacaktır bundan kuşkunuz olmasın dedi. Gazi ve Şehit ailelerine teşekkür etti.

 

      Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa şubesi olarak bizleri asla yalnız bırakmayıp her koşulda bizler destek olan Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Seyfullah SALDIK a ve Komutanlarımıza şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

      Metin ŞENOL

      BAŞKAN

Paylaş