KAYAPA KÖYÜ DERNEK YÖNETİCİLERİ ZİYARETE GELDİLER

 

      Büyükorhan Kayapa Köyü Dernek Başkanı ve yönetimi derneğimizi ziyarete geldiler.

Dernek Başkanı Sayın Erdal Kadir ve yönetimi çok zamandır derneğimizi ziyaret etmek istediklerini ama fırsat bulamadıklarını bu güne nasip olduğunu söylediler. Sayın KADİR bizlerin çok güzel görev yaptığını ve bu camiaya bizler ne kadar şükretsek ne kadar dua etsek azdır sizler bizler için çok önemlisiniz bizlere düşen görev ne ise seve seve yaparız asla bu görevden kaçmayız dedi. Bizlerde bu düşüncede olan insanlar olduğunu görünce gazi ve şehit aileleri olarak bir kez daha gururlandık ve yarınlara umutla bakmamıza vesile oldular. Çünkü her geçen gün gazi ve şehitlerimizi unutan bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu olguyu yaşata bilmek için gazi ve şehit kime denir niçin gazi ve şehit olunur diyerek topluma anlatırsak hiç kimsenin umutları ellerinden alınmış olmaz dedik ve dernek faliyetleri konusunda bilgi sunduk.

      Sayın KADİR Türkiye Harp Malulü Gazi  Şehit  Dul ve Yetimleri Derneği  yönetimini ve üyelerini Merinos Büyük Salonda saat 14:00 te şehit ve ahrete intihal etmiş gaziler için mevlit programı düzenleyerek bizleri davet ettiler.

     Türkiye Harp Malulü Gazi  Şehit  Dul ve Yetimleri Derneği  Bursa Şubesi olarak şahım yönetimim ve üyelerimin adına Büyükorhan Kayapa Köyü Dernek Başkanı Sayın Erdal KADİR ve yönetimine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

     Metin ŞENOL

      BAŞKAN

Paylaş