FEKA ÇALIŞANLARININ ZİYARETİ

 

    FEKA Fabrikasında Çalışanlar Çanakkale zaferinin 101 inci yılını anma ve kutlama amacı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneğini ziyarete geldiler.

Feka fabrikasında temsilcilik görevinde bulunan sayın Kerim KARAMAN daha önceleri de çeşitli zamanla da derneğimizi ziyaretlerde bulunmuştur. Geçtiğimiz günlerde derneğimizi arayarak Çanakkale Zaferinin 101 inci yılı dolayısıyla çalışma arkadaşları ile derneğimiz ziyaret etmek ve gazi şehit anne babaları ile bir arada olma günün anısına onların gönüllerin almak ve çiçek vermek istediklerini söylediler. Bizlerde kendilerini derneğimize davet ettik.

    17.03.2016 saat 17.00 de derneğimize çağırmış olduğumuz aileler ile beraber dernek binamızda bir araya geldik. Sayın KARAMAN ın beraberinde gelen çalışma arkadaşlarına derneğimizin kuruluşundan bu güne gelmesine ve çalışmalarımızdan bahsettik. Sayın KARAMAN ben şahsım olarak gelip sizlerle beraber olmaya çalışıyordum düşündüm ki çalışma arkadaşlarımı da bu camiaya götürerek onlarda burayı ve sizleri tanısın istedim. Bizler bu vatan için ağır bedeller ödeyenlere ne yapsak azdır bunu asla ödeyemeyiz dedi. Bizlere düşen görev ne ise her zaman yanınızdayız sizleri asla unutmayız ve unutturmayız diyerek şehit annelerine arkadaşlarıyla beraber annelerimizin ellerini öpüp onlara günün anısına şükranlarını sunup çiçekler verdiler.

    FEKA çalışanları olarak Çanakkale Zaferinin 101 inci yılını unutmayıp bu güzel ve anlamlı günde bizleri ziyaret ettikleri için şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN     

Paylaş