AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ DERNEĞİMİZİ ZİYARETE GELDİ

 

     Mehmetçik Vakfı Bursa Şubesi ve Bursa Orman Bölge Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu hatıra ormanı etkinliğine Vakfa bağlı yedi bölgeden gelecek olan şehit yakınlarının katılımlarıyla gerçekleşirken Bursa Şubesini de davet etmişlerdi. Bizlerde bu organizasyona katılmak istemiştik ama o gün Bursa Karacabey Boğazköy e gelen şehidimiz olduğundan katılım sağlayamasak ta yönetimden ve üyelerimizde on beş kişinin bu organizasyonda olmasını sağladık.    

     Mehmetçik Vakfı Bursa Şube Başkanı İbrahim GÜVEN’e  18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında Mehmetçik Vakfı adıyla Hatıra Ormanı oluşturdukları için kendilerine teşekkür ederim.

    Mehmetçik Vakfı Bursa Şubesi davetlisi olarak gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Başkanı Gazi İsmail KUMARTAŞLI ve yönetimi derneğimizi ziyarete geldiler. Bir süre kendileriyle dernek ve çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk kendileri ve yönetimiyle hoş bir sohbet gerçekleştirdik.

     Bizleri derneğimizde ziyarete gelen Afyonkarahisar Başkanı Gazi İsmail KUMARTAŞLI  ya ve yönetimine şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

     Metin ŞENOL

     BAŞKAN

Paylaş