KOMUTANIMIZDAN ZİYARET

   Bursa Askerlik Şubesi Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Mustafa TETİK ve Emekli Albay Arif ÇELENK Emekli Yarbay Kazım ÇETİN komutanlarımız Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete geldiler.

   Halen görevde olan sayın TETİK komutanımıza geçtiğimiz haftalarda bizlere yardımcı olmak ve bizlerin yaşamış olduğu sıkıntıları bir nebzede olsa katkı koymak maksadı ile bazı kurumlardan randevu alarak bizlere eşlik etmiş konuları yetkili kişilere yazılı ve sözlü aktarmamıza katkıda bulunmuştu. Sayın Komutanımıza teşekkür amaçlı ziyaret etmek istemiştik. Kendileri de Ankara dan geldikten sonra rahatsızlanarak hastaneye yattığını ve anjiyo olduğunu tıkalı bir damarın olduğunu ve stent takıldığını söyledi ,bu rahatsızlık nedeni ile izinli olduğunu kendisinin bizlere ziyarete geleceklerini söyledi. Sayın komutanlarımızla derneğimize gelerek güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

   Derneğimiz üyesi olsun olmasın tüm gazi ve şehit ailelerine elinden gelen katkıyı sunan Sayın Komutanımız Mustafa TETİK e geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı acil şifalar dileriz. Diğer emekli komutanlarımızı da alarak derneğimize gelip bizleri dinleyip öneri ve desteklerini esirgemediklerinden  dolayı  kendilerine şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür ederim.

    Metin ŞENOL

   BAŞKAN

  

Paylaş