OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞINDAN  ŞEHİT ANNE BABA VE EŞLERİNE KAHVALTI

   Osmangazi Kaymakamlığı geçtiğimiz Pazar günü anneler günü münasebeti ile şehit anne ve babalarına ve şehit eşlerine kahvaltı düzenleyerek bir arada olmak bir nebzede olsa onları acılarını paylaşmak amacı ile düzenlemiş oldukları kahvaltıda bir araya geldiler.

   Osmangazi Kaymakamı Sayın Enver ÜNLÜ ve eşi şehit aileleri ve şehit eşleri ile bir araya gelerek sabah kahvaltısında buluştular bu gibi organizasyonlar şehit aileleri üzerinde güzel bir etki yaratmaktadır, bu acıları yaşayarak yıllardan bu yana yaşamış oldukları sıkıntıları sorunları bir nebzede olsa azaltmak, devletin kurumları tarafından ağırlanmak hatırlanmak ailelere moral ve motivasyon oluşturmaktadır. Ailelerin beklentisi sadece hatırlanmak ve değer görmektir. Sayın ÜNLÜ konuşmasında bu güne kadar gerekli yardımları yapıldığını bundan sonrada bu ve bunun benzeri etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Günün önemi konusun da bu vatan için en sevdiğiniz varlıkları verdiniz bizlerde elimizden geleni esirgemiyoruz esirgemeyeceğiz diyerek şehit anne ve eşlerinin anneler gününü kutladı.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak bu organizasyona vesile olan başta Sayın Kaymakamımız  Enver ÜNLÜ Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sebahattin ESENYEL ve çalışanlarına camiamızı bir araya getirerek bizlerle beraber olduklarından dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

 

Paylaş