ŞAYPA YÖNETİM KURULU BAŞKANININ VEFATI

    Bursa'da Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı 59 yaşındaki Hıdır Şaylı, evinin yatak odasında tabancayla başına ateş ederek yaşamına son vermişti.Olay, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi'nde meydana geldi. Bursa'da 80'e yakın şubesi olan Şaypa Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı'dan haber alamayan yakınları, evine gitti. Kapıyı açıp içeri giren yakınları, Şaylı'yı yatak odasında başından vurulmuş olarak bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

   Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Şaylı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan ilk incelemede, yanında ruhsatlı tabancası bulunan Hıdır Şaylı'nın intihar ettiği tespit edildi.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına önemli katkılarda bulunan ve herdaim destekleyen Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır ŞAYLI vefat ettiğinden cenazesi 08.06.2016 tarihinde Mihraplı Camiinde kılınacak öğle namazına mutaakip Hamitler Aile kabristanlığına defnedilecektir.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Merhum Hıdır ŞAYLI ya Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş