VEZİRKÖPRÜLÜLER  DERNEĞİ  İFTAR  PROGRAMI

   Samsun Vezirköprülüler Kültür ve Dayanışma Derneği Bursa Devlet Su İşleri bahçesinde düzenlemiş olduğu iftar programına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi yönetimini davet ettiler, yönetim olarak bizlerde davete iştirak ettik.

    Devlet su işleri bahçesinde düzenlemiş oldukları iftar programına dernek üyeleri ve özel davetliler iştirak ettiler. Bu davete iştirak edenler Yıldırım Özel Kalem Müdürü İdris YENİ Şevket Yılmaz Hastanesi Halkla İlişkiler Basın ve İletişim sorumlusu Mehmet FİDAN Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Dursun KOÇ Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Yönetimi Yıldırım Mevlana Mahalle Muhtarı Samet EFE ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi yönetimi olarak bizlerde davete katıldık. İftar yemeği davetlilerin katılımı birlik ve beraberlik içerisinde dualarla başlayıp dualarla son buldu. Temennimiz odur ki dünya döndükçe bu ve bunun gibi iftar programları yapılır sonsuza kadar yaşatılır. 

    Bizleri bu güzel iftar yemeğine davet eden Samsun Vezirköprülüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Muhterem DEMİR e bu nazik davranışından dolayı kendisine ve çalışma arkadaşlarına şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş