ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

   Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet AKTAŞ'ın Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ndeki baba evinde ataş düşmüştü..Şehit Aktaş'ın naaşı, askeri uçakla Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanlığına, buradan da Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Hisaraltı Mahallesi'ndeki baba evine getirilip oradan dualarla köy şehitliğine defnedilmişti.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Şehit Samet AKLTAŞ ın ailesini Dernek Başkanı olarak Metin ŞENOL Gazi Bilal PEKTAŞ Gazi Köksal GÜÇÜKOĞLU ve Şehit Babası Emrullah VATANSEVER ile beraber ziyaret edip dualar okuduktan sonra şehitliğe aileyle beraber geçip orada da dualar ettik. Aileye sabırlar dileyerek oradan Şehit Babası Fehmi KUZU nun ve Şehit Babası Ahmet ÇAKIR ı evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sorarak bir süre sohbet ettik.

   Bizlerin de ailesi olan bu anne babalarımıza bizlere göstermiş oldukları sıcak ve candan davranışlarından dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederken başta geçtiğimiz hafta binlerce kişinin katılımı ile uğurladığımız Şehit Samet AKTAŞ a tüm Şehitlerimize ve ahrete intikal etmiş gazilerimize Cenab-ı Allahtan rahmet dilerken kederli ailelerine de baş sağlığı dileriz.

   Ruhları şad olsun

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

 

Paylaş