KAYMAKAM VE GAZİMİZİ ZİYARET

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şube başkanlığı olarak Gürsü İlçemiz de görev yapan Gürsü Kaymakamı Mehmet MAKAS ı makamında ziyarete gittik.

   Son günlerde Ülkemiz genelinde yaşanan olaylar neticesinde toplum olarak zor günler geçirmekteyiz bu bağlamda Sayın Kaymakamımız da böyle zor bir süreçten geçerek görevinin başına gelerek kaldığı yerden devam edecektir. Sayın MAKAS ı yönetim olarak göreve başladığımız günlerde şehit cenazelerinde tanıştık. İlk tanıştığımız günlerde gerek gazi ve şehit ailelerine gerekse toplumun her ferdi ile yakın diyalog içerisinde bulunması onlarla arasına mesafe koymadan samimi davranışları bizlerinde gözünden kaçmamıştı. Sayın MAKAS ın bizleri her gördüğü yerde samimi ve içten davranışı bizim camiaya bakı açısı bizleri memnun etmişti ve her daim şunu bizlere arz ederdi benim elimden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazırım. Bu aziz Vatan için canlarını ve uzuvlarını feda eden sizlere ne yapsak azdır derken bizler aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde buralarda oturmaktayız. Bizler bu bilinç içerisinde görev yapmaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

   Gazi ve Şehit Aileleri olarak Gürsü Kaymakamımız Mehmet MAKAS a geçmiş olsun dileklerimizi sunarken çalışmalarında başarılar dileriz.

   Gürsü İlçesinde Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünde birkaç ay önce göreve başlayan gazimiz Recep ŞİMŞİT i de iş yerinde yönetim olarak ziyaret edip kendisi ile bir süre sohbet etme fırsatı bulduk ayrıca yine Kaymakamlıkta göreve başlayan şehit kardeşi ile de tanışıp sıkıntılarını olup olmadıklarını sorduk. Kendileri iş konusunda sıkıntılarının olmadığı ve işlerinden memnun olduklarını söylediler. Gazimize ve Şehit kardeşimize yeni işlerinde başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN  

Paylaş