GÖNÜLLERİ GÜZEL İKİ ARKADAŞ

   Bursa Yenişehir İlçesinde esnaflık yapan çok değerli kardeşlerimiz geçtiğimiz aylarda derneğimize gelerek katkı sunmuşlardı.

   Yenişehir İlçesin de ikamet eden bu şirin ilçemiz de oyun salonu işletmeciliği, dönercilik yaparak hayatlarını kazanan gönülleri kocaman çarpan birbirinden değerli iki insan bizleri sürekli arayarak hal ve hatırımızı soran herhangi bir ihtiyaç duyduğunuzda yanınızdayız diyen ve sizlere ne yapsak azdır sizler başımızın tacısınız sözünü gerçekten yerine getiren. Bizlerin yanında duran iki güzel kardeşimizi bu güzel kalbi duygularından dolayı asla unutmadık ve unutmayacağız.

   Yürekleri pırıl pırıl olan değerli iki kardeşimizi  iş yerlerinde ziyaret ederek kendileri ile oturup sohbet etme fırsatını bulduk. Bizleri her zaman olduğu gibi yine içten ve samimi bir biçimde ağırladılar.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak gönülleri güzel düşünceleri güzel bu iki esnaf kardeşimize şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder bol kazançlar sağlık ve afiyetler dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN 

Paylaş