ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

   30 Ağustos Zafer Bayramı törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şube üyeleri ile katılık sağladık.

   Bursa'daki tören Atatürk Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı.

   Valilik binasında devam eden kutlamalara Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Recep Altepe ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Bursa milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Tebriklerin kabulünün ardından Vali İzzetin Küçük ile Belediye Başkanı Recep Altepe Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, askeri tören aracıyla selam vererek, asker, protokol ve vatandaşların bayramını kutladı.

   Her yıl Atatürk Caddesi'nde düzenlenen törene, bu yıl ki katılımın geçmiş yolları oranla daha az olması görenleri şaşırttı. Tören, Atatürk Caddesi’nde kortej geçişi yapan Jandarma, Gazi, Mehteran Takımı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yürüyüşünün ardından sona erdi.

   Birlik ve beraberlik içerisinde nic 30 Ağustos’lara.

   ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

 

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

 

Paylaş