ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET

   Bursa nın kurtuluş günü olan 11 Eylül bu yıl Kurban Bayramı Arifesine denk geldi. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz arife günleri şehitliklerimizi ziyaretlerimiz bu yıl Bursa İlimizin düşmandan işgalinden kurtuluşu programından sonra gazi ve şehit ailelerimizi kent meydanından otobüslerle alarak ilk önce Pınarbaşı şehitliğini oradan da Hamitler şehitliğini ziyaret ettik. Şehitlik ziyaretlerimize vali yardımcısı Ergun GÜNGÖR, Bursa İl Jandarma Komutanı Ahmet HACIOĞLU, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir KARLIK, Muharip Gaziler ve dernek üyelerimiz olan değerli gazi ve şehit aileleri katılım sağladılar.

   Şehitliklerde Şehitlerimizin ve ahrete intikal eden gazilerimi için dualar okutulup şehitlerimizi saygıyla rahmetle anarak geride bırakmış oldukları emanetleri olan anne baba eş ve çocuklarını vali yardımcısı Ergun GÜNGÖR, Bursa İl Jandarma Komutanı Ahmet HACIOĞLU, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir KARLIK tek  tek mezarları başında ziyaret ederek ailelerle sohbet edip ailelerin üzüntülerini paylaşıp bayramlarını kutladılar.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak şehitlerimize ve ahrete intikal etmiş gazilerimize Allahtan rahmet geride kalan ailelerine sabırlar dilerken Kurban Bayramlarını kutlar sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileriz.  

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN 

Paylaş