İSTANBUL BOĞAZ TURU

   22.09.2016 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu İstanbul Boğaz turu Merinos karşısı tedaş binası önünden hareketle başlayıp Mudanya İskelesinde inerek oradan gemiye binerek boğaz turumuza başladık.

   Gazi ve Şehit ailelerinin katılımlarının çok oluşu ve aynı zamanda Türkiye emniyet Şehit Aileleri Vakfının üyelerinin katılımlarıyla gezimiz anlamlı bir hale geldi. Bu ülkenin bekası için canlarını ve uzuvlarını feda eden aileler ve gaziler bir araya gelerek acılarını sorunlarını bir birleriyle konuşarak birazda olsa moral buldular. İstanbul Adalarda mola verildi aileler burada ihtiyaçlarını görürken bir taraftan da adanın güzelliklerini keşfettiler. Adadaki geziden sonra gemide yemeklerimizi yedikten sonra birinci ve ikinci boğaz köprülerini ve sahili tur atıp dönüşe başladık.

   Gazi ve şehit ailelerinin bu boğaz turundan memnun kaldıklarını onlar için bir nebzede olsa değişiklik olduğunu bizlere ilettiler.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak bu programı düzenleyen Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Sayın Yunus KALDIRIM a Müdür yardımcısı Muzaffer TAŞDEMİR e Şehit ve Gaziler Hizmetlerine Yönelik İşlemler Şube Müdürümüz M. Kemal KIRAYOĞLU na ve çalışanlarına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN 

Paylaş