GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE PİKNİK

   01.10.2016 tarihinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak gazi ve şehit ailelerimize bir nebzede olsa moral ve motivasyon amaçlı piknik düzenlemek istedik.

   Hayır sever iş adamı Sayın Erhan NAZYALÇIN, Orhaneli Belediye Başkanı Sayın İrfan TATLIOĞLU, Orhaneli Belediye Başkanı Yardımcısı Sayın Salim AKTÜRK ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 300 kişilik gazi ve şehit ailelerine Orhaneli Karagöz Şenlik Alanın da piknik düzenleyerek  ailelerimizle beraber yazdan kalma güzel bir günde beraber olduk.

    Pikniğimize katılıp bizlerin yanında olan Orhaneli Belediye Başkanı Sayın İrfan TATLIOĞLU ve ekibi piknik alanında olan aileleri tek tek gezerek hatırlarını sordu ve ailelerle duygu ve düşüncelerini paylaştı. Sayın TATLIOĞLU na günün anısına ve bizlere sunmuş olduğu katkıdan dolayı kendisine dernek adına plaket verdik. Davetimizi kırmayıp bizlerin yanında olan Bursa Jandarma Alay Komutan Vekili  Albay Cengiz AKÇAY, Personel Şube Komutanı Yüzbaşı Ali BÜLBÜL,Gazi ve Şehit Aileleri Şube Komutanı Bülent NURAY bizlerin yanında olarak bizleri sevindirdiler.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesinin düzenlemiş olduğu bu organizasyona katkı sunan kişi ve kurumlara gazi ve şehit aileleri adına teşekkür ederiz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

Paylaş