KARACABEY TEMSİLCİLİK AÇILIŞI

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığına Karacabey de Temsilcilik açmak için müracaat ta bulunan gazi Musa YILMAZ a genel merkez tarafından yetki verilmişti.

   14.10.2016 tarihinde Karacabey İlçemizde açılış programı düzenleyen Gazi Musa YILMAZ açılışa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube yönetimini ve üyelerini de davet etmişti. Açılışa Karacabey Kaymakamı Sayın Dr. Yusuf Gökhan YOLCU, Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Osman ÇATAK, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal ÖZKÖROĞLU, Karacabey Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hayati SARI, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar Gazi Şehit Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU ve şehit ve gazi aileleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

    Karacabey Kaymakamı Sayın Dr. Yusuf Gökhan YOLCU gazi ve şehit ailelerine ne yapsak haklarını ödeyemeyiz sizler bu topraklar için ağır bedeller ödeyen insanlarsınız. Bu temsilciliğin gazi ve şehit ailelerine faydalı olacağını ve buradan Bursa Şubesine oradan Ankara Genel Merkezine köprü olacağını umut ediyor çalışmalarınızda başarılar diler dedi.

   Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Karacabey temsilciliğinin gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını İlçe bazında giderilmesi giderilemediği takdirde Bursa Şube Başkanlığı ile koordineli çalışarak sorun ve ya sorunların çözümü konusun da çözüme ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını ifade ederken, amacımız gazi ve şehit ailelerinin isimlerinin birileri tarafından kullanılarak çıkar amaçlı kullanılmaması onurlu ve gururlu bir yaşam sürmektir dedi.

   Karacabey Temsilcilik Başkan Gazi Musa YILMA bu derneğin temsilciliğini buraya açarak daha iyi hizmet verme amacındayım. Bu temsilciliğin açılışında emeği geçen başta Karacabey Belediye Başkanı Ali ÖZKAN a ve tüm emeği geçen Kurum ve Kişilere teşekkür ederken açılış davetimize bizleri kırmayıp gelen Karacabey Kaymakamı Sayın Dr. Yusuf Gökhan YOLCU, Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Osman ÇATAK, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal ÖZKÖROĞLU, Karacabey Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hayati SARI, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar Gazi Şehit Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU ve şehit ve gazi aileleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar teşekkür eder saygılarımı sunarım.

 

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş