GAZİLERİMİZİ ZİYARET

   Bursa Mustafakemalpaşa da ikamet eden gazilerimizi ziyaret ettik.

   İlk olarak dernek üyelerimizden ve aynı zamanda Mustafakemalpaşa da 79 No lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Varol ÜREGEN i makamında yönetim olarak ziyaret ettik.  Gazimiz ve aynı zamanda Özel Halk Otobüsleri Başkanı olan ÜREGEN e İlçesinde ikamet eden gazilerin ve şehit ailelerinin halk otobüslerinde yaşamış oldukları sıkıntıları tekrardan aktardık. Sayın ÜREGEN kendisinin de gazi olduğunu maalesef bu gibi sorunları yaşadıklarını 14.10.2016 tarih itibarıyla araçlarda sistemin çalışmaya başladığını ve bundan sonra gazi ve şehit aileleri bu konuda mağduriyet yaşamayacaklarını iletti.

   Bir diğer gazimiz olan Ömer BAHADIR da İlçede esnaflık yaparak hayat mücadelesi eden bir gazimizdir. Kendisini yönetim olarak evinde ziyaret ettik. Evinde bizleri ağırlayıp ikramda bulunan gazimizle bir süre sohbet edip ihtiyacının olup olmadığını sorduk. Bir şeye ihtiyacının olmadığını dernek tarafından aranılıp sorulmamız bizleri hayli memnun ediyor dedi.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimini misafir edip bizlere zaman ayıran Gazi Varol ÜREGEN, Gazi Ömer BAHADIR a şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN  

 

Paylaş