AK PARTİ BURSA İL BAŞKAN YARDIMCISINI ZİYARET

AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Sayın Alpaslan YILDIZ ı İl Başkanlığında makamında yönetim olarak ziyarette bulunduk.

Sayın Yıldız geçtiğimiz aylarda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete bulunmuş kendisi ile dernek hakkında ve sıkıntı yaşadığımız konularda istişarelerde bulunmuştuk. Dernek yönetimi olarak Sayın YILDIZ a iadeyi ziyarette bulunduk. Bizleri makamında ağırlayan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sayın Alpaslan YILDIZ la yaklaşık bir saat ten fazla görüşme gerçekleştirdik. Görüşme konularımız gazi ve şehit ailelerinin yaşamış olduğu sıkıntılar ve yasal mevzuatta değişmesi gerekenler ile ilgili konulardı Sayın Yıldız bizlerin iletmiş olduğu konuları tek tek not alarak gerekli değerlendirmeleri yaparak sıkıntıların çözümü konusunda elinden gelen katkıyı koymak istediğini araz ettiler.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sayın Alpaslan YILDIZ a bizlere vakit ayırıp gazi ve şehit ailelerinin sıkıntı ve taleplerini dinleyip çözümü konularında gerek AK Parti olarak gerek kişisel katkıda bulunacaklarını umut eder şahsım yönetimim ve üyelerim adına çalışmaların başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN    

 

 

Paylaş