İMZA AKADEMİ KARİYER OKULLARINI ZİYARET

İmza Akademi Kariyer Okullarını yöneticisi olan Sayın Muhammet Emin AKGÜN ü Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak ziyarette bulunduk. Ziyaretimizin amacı Sayın AKGÜN derneğimizi ziyaret edip gazi ve şehit çocuklarına ve yakınlarına nasıl faydam dokunur amacı ile gelmişti. Yönetim olarak iadeyi ziyarette bulunup kendilerinden gerekli açıklamayı dinlemek ve nasıl katkı sunabileceğini öğrenmekti.

Sayın AKGÜN öncelikle Kurumunun hakkında bilgi verdi; Kurulmuş olduğumuz 1997 yılından bugüne eğitim kalitesinden ödün vermeden yüzlerce kursiyer mezun etmiş olup, önceliğimiz olan eğitim kalitesi sayesinde her geçen gün büyümeye devam etmekteyiz. Hizmetini vermiş olduğumuz kişisel gelişim, mesleki gelişim ve yabancı dil kursları ile eğitim sektörüne öncülük etmekten olduklarının çalışmalarına devem ettiklerini ayrıca bu güzle vatan için bedel ödeyen gazi ve şehit ailelerine elimden gelen katkıyı sunmak ve İmza Akademi Kariyer Okulları olarak İngilizce, İngilizce çocuk, Bilgisayarlı muhasebe, Bilgisayar işletmenliği, Hasta kabul kursu, İnsan kaynakları yönetimi gibi konularda 14 kişiye yardımcı olabileceğini söyledi.

Hayata bakış açısıyla öğrenimde hedef çizip hedefine emin adımlarla yol alan ve eğitim adına kalite sunan mücadeleci kişi olan Sayın Muhammet Emin AKGÜN e camiamıza ve bizlere vermiş olduğu katkı ve değerden dolayı teşekkür eder başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Sayın Metin Şenol bey in dikkatine.

İmza Yabancı Dil Okulu ve İmza Akademi Kariyer Okulumuzda Derneğinizin kıymetli üyelerine dil ve mesleki eğitimlerimizde müsaadeniz le 14 öğrencimize kontenjan vermek istiyoruz.
Kontenjan olarak derneğinize özel programlarımıza ve kontenjan dışında kalan dernek üyeleri yakınlarına, güvenlik güçlerimize özel programlarımıza dair eğitim içeriği gün ve saat programını aşağıdaki şekliyle arz ederim
.

Eğim programlarımıza gösterdiğiniz ilgiye alakaya ve bizi onure eden ziyaretinizden dolayı Şahsım ve kurumum adına şahsınıza, yönetim kurulunuza ve tüm üyelerinize Teşekkür ediyor saygı ve selamlarımı sunuyorum.

                                                                                              Muhammed Emin AKGÜL

 

 EĞİTİM PROGRAMIMIZ

EĞİTİM ADI

GÜNÜ

SAATİ

KONTENJAN

İngilizce (a1.a2.b1.b2.c1.c2)

Cumartesi/ pazar

52 hafta süre

15:00 ile 19:00 arası.

 

 

4 öğrenci lise yaş grubu

İnilizce çocuk grubu

Cumartesi/ pazar

20 hafta süre

10:00 ile 14:00 arası

2 öğrenci  9 İLE 15 yaş gurbu

Bilgi sayarlı muhasebe

Pazartesi/salı/çarşamba/perşembe

8 hafta süre

19:00 ile 21:00 arası

2 öğrenci
lise ve üzeri yaş grubu

Bilgisayar işletmenliği

Pazartesi/salı/çarşamba/perşembe
7 hafta süre

19:00 ile 21:00 arası

2 öğrenci
lise ve üzeri yaş grubu

Hasta kabul kursu

Pazartesi /çarşamba

7 hafta süre

19:00 ile 21:00 arası

2 öğrenci
lise ve üzeri yaş grubu

İnsan kaynakları yönetimi

Perşembe

5 hafta süre

19:00 ile 21:00 arası

2 öğrenci
lise ve üzeri yaş grubu

Ø  Kontenjanlarımız aralık ayı için geçerli olup programımız  ilgili öğrencilerimizin  tarafımıza baş vurması durumunda hemen veya en geç 2 hafta içersinde başlatılacaktır.

 

 

Ø  DERNEĞİNİZİN TÜM ÜYELERİNİN BİRİNCİ DERECEDEN YAKINLARINA TÜM EĞİTİMLERİMİZDE  % 50 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

Ø  DERNEĞİNİZİN İKİNCİ DERECEDEN YAKINLARINA  TÜM EĞİTİMLERİMİZDE % 25 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN  YAKINLARINA TÜM EĞİTİMLERİMİZDE % 15 İNDİRİM UYGULANACAKTIR

 

 

 

Paylaş