BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISINI ZİYARET

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa KAHYA yı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak makamında ziyaret ettik.

Sayın KAHYA yı ziyaret amacımız gazi ve şehit çocuklarının yasal hakları olmasına rağmen özel okullardan faydalanamıyorlardı ve gazi şehit çocuklarının kayıtlarda yaşamış oldukları sıkıntılardan dolayı.

2015 2016 eğitim öğretim yıl için Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne dilekçe yazarak gazi ve şehit çocuklarının özel okullara kayıtlarının Milli Eğitim İl Müdürlükleri tarafından yapılmasını talep etmiştik bu talebi değerlendiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koordinesinde İl Mili Eğitim Müdürlüğü gazi ve şehit çocuklarının kayıtlarını yaparak ve diğer konularda yardımcı olan İl Müdür yardımcısı olan Mustafa KAHYA yı ziyaret ettik. Aynı zamanda 24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarken tüm öğretmenler adına derneğimizin şilt ini verdik.

 Bizleri her daim güler yüzle karşılayan ilgi alaka gösteren Sayın Mustafa KAHYA ya şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederken bizleri yalnız bırakmayan Milli Eğitim çalışanı olan şehit kardeşi olan Mehmet BAKIŞ a teşekkür ederiz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş