TÜRK METAL SENDİKASINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak Türk Metal Sendikasını ziyaret,

Dernek olarak Bursa İlinde faaliyet gösteren Bursa Türk Metal Şube Başkanı Sayın Yaşar ŞEN, Bursa Türk Metal 3 Nolu Şube Başkanı Sayın İsmail TÜRK, Bursa Türk Metal Osmangazi Şube Başkanı Sayın Mesut ERDEM, Bursa Türk Metal Örgütlenme Sorumlusu Sayın Şinasi ONGUN ile beraber görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretimizin amacı Bursa İlinde faaliyet gösteren derneğimizi tanıtmak gazi ve şehit ailelerinin toplum içerisinde bilinmesini ve değer verilmesi varsa taleplerin sendika yöneticileri tarafından değerlendirilip destek olunması konularında destek talep ettik.

Bursa Türk Metal Sendikası yöneticileri gazi ve şehit ailelerinin sıkıntı ve talepleri gerekli değerlendirmeler yapılarak toplantılarda dernek yönetiminden katılım sağlanıp gerekli açıklama ve taleplerin dile getirilmesi ve gereğinin yapılması konularında ne gerekiyorsa yapmak istediklerin ifade ettiler.

Bizleri ağırlayan ve bizlere zaman ayıran değerli Bursa Türk Metal Sendika Başkanlarına şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş