ŞEHİT FERHAT DEMİR’ İN AİLESİNİ ZİYARET

Suriye'nin El Bab bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı operasyonu sırasında şehit düşen Bursalı Uzman Çavuş Ferhat Demir 3 ay önce evlenmişti. Şehit Ferhat Demir'in 5 günlük düğün izninin ardından yeniden görev yerine döndüğünü, 55 gün önce dış görev için El-Bab'a gittiğini, 

TSK'dan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı operasyonunda 14 askerin şehit olduğu, 6'sı ağır olmak üzere 33 askerin yaralandığı ifade edilirken, şehit ateşi düşen şehirlerden birisi de Bursa olmuştu.
Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde oturan ve Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Demir'in ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından verilmişti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dermeği Bursa Şube yönetimi olarak şehit Ferhat DEMİR ‘ in Yıldırım Samanlı mahallesinde bulunan ailesini ziyarette bulunduk. Yıldırım Belediyesinin şehit ailesinin kurmuş olduğu taziye çadırında taziyeleri kabul eden ailesi ve akrabalarıyla tanışıp acıları yaşayan aileler olarak şehidimizin ailesinin bir nebzede olsa acılarına ortak olmaya çalıştık. Şehit Ferhat DEMİR’ in yedi mevlidi samanlı camiinde okutuldu şehidimizin mevlidine dernek yönetimi siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dermeği Bursa Şubesi olarak Fırat Kalkanı harekatında şehit olan tüm askerlerimize Cenabı-ı Allahtan rahmet yaralı gazilerimize acil şifalar dilerken şehitlerimizin kederli ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun.

Metin Şenol

BAŞKAN

Paylaş