BAŞARIYI ARTIRMA DERNEĞİ

Bursa da faaliyet gösteren Başarıyı Artırma Derneği Yöneticileri ve üyeleri olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete geldiler.

Başarıyı Artırma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Oktay OTO ve üyeleri olarak derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinin amacı son günlerde yaşamış olduğumuz terör saldırıları sonucunda ve sınır ötesi oprasyonlar nedeni ile gazi ve şehitlerimiz gelmekte. Bizlerde Başarıyı Artırma Derneği olarak gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntılardan bizlerinde destekleri ile nasıl aşarız düşüncesindeyiz. Başarıyı Artırma Derneği  tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen eğitim seminerleri ve konferanslarda, Dikkat ve Özgüven, Aile ve Çocuk Eğitimi, İş İçinde Eğitim, Sade Zihin ve Güçlü Zeka konularında her yaştan binlerce insana ulaşılmış ve ulaşılmaya çalıştıklarını, Dünya’da ilk ve yüzde yüz uygulanabilir olan İNSAN FİKRİNİ tüm insanlığın tanıması için her türlü platformda çalışmalar yürüttüklerini gazi ve şehit ailelerinede faydalı olmak katkı sunmak istediklerini söylediler.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete gelen Başarıyı Artırma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Oktay OTO ve üyelerine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş