ŞEHİT BİNBAŞI’ YA MEVLİT

Fırat Kalkanı Harekatı’ nda El Bab’ ta şehit düşen 14 askerden, Özel Kuvvetler’ de görevli Piyade Binbaşı Bülent ALBAYRAK’ ın acı haberi, Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde hemşire olan kardeşi Gamze GÖKTEPE’ ye verilmişti. Şehit Piyade Binbaşı Bülent ALBAYRAK’ ın naşı binlerce vatandaşın katılımı ile şehitliğe defnedilmişti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak şehidimizin ailesini ziyarette bulunup baş sağlığında bulunmuştuk. Şehit Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ ın ailesi gazi ve şehit ailelerini 31.01.2017 tarihinde Orhangazi Merkez Camiinde okutulacak mevlide davet ettiler. Yönetim ve gazi şehit aileleri olarak bizlerde mevlide katılım sağladık. Mevlit çıkışında Şehit Piyade Binbaşı Bülent ALBAYRAK’ ın eşine Orhangazi Kaymakamı Sayın Dr. Yalçın YILMAZ ile beraber derneğimizin şehit ailelerine vermiş olduğu şehit resmini verip baş sağlığında bulunduk.

Fırat Kalkanı Harekatı’ nda El Bab’ ta şehit düşen Piyade Binbaşı Bülent ALBAYRAK’ a yüce Allahtan rahmet dilerken kederli ailesine de sabırlar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

Paylaş