5 İNCİ TİRİT GECESİ

Bursa'da yaşayan Samsunlular, Samsun Kavak Yaşar Doğu Kültür Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği geleneksel 5inci tirit gecesi Osmangazi Belediyesi Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezinde kutlandı.

Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu 5 inci geleneksel tirit gecesine AK Parti, CHP, MHP Millet Vekilleri Siyasi Partilerin İl ve İlçe yöneticileri STK Başkanları yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı. Dernek Başkanı Sayın Koç dernek olarak yaptığı faaliyetlerden, düzenlemiş oldukları bu gecenin kendisinden önceki dernek başkanının başlattığını ve geleneksel bir hale getirerek hemşerilerin ve dostlarını bu vesile ile bir araya gelip son günlerde yaşamış olduğumuz sıkıntıları bu şekilde bir araya gelerek çözebileceğimizi ifade etti. Siyasi Parti Millet Vekilleri de birlik ve beraberliğe vurgu yaparak teşekkür ettiler.  

Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Dursun KOÇ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine gelerek bizleri de bu anlamlı gecede yanlarında görmek istediklerini söyleyip davet ettiler. Yönetim olarak bu davete katıldık. Bizleri yalınız bırakmayıp bizlere destek olup gazi ve şehit ailelerini yalnız bırakmayan Sayın KOÇ a bu anlamlı gecede gazi ve şehit aileleri adına dernek şiltti taktim ettik.

Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Dursun KOÇ’ a ve yönetimine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş