MARMARABİRLİK GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği zeytin denince ilk akla gelen Marmarabirlik adını aldığı Marmara Denizi’ nin Güney sahilleri boyunca doğuda İznik Gölü çevresinden, batıda Trakya’ da Mürefte’ ye kadar uzanan bir yay içerisinde konuşlanmıştır. Marmarabirlik, Dünyanın en kaliteli sofralık zeytinlerinin yetiştirilmesi ve daha iyi koşullarda pazarlanması amacıyla, bölge zeytin üreticilerinin karşılıklı yardım ve dayanışma içerisinde 1954 yılında kurmuş oldukları bir Tarım Satış Kooperatifleri birliğidir.

 10 yıldır Bursa’ da özel bir şirketin Güney Marmara Bölge Müdürlüğü’ nü yürüten İbrahim MERMERCİ, bilgi birikim ve tecrübesini kullanması için 02.05.2002 de Marmarabirlik Genel Müdürlük görevine getirildi. Sayın İbrahim MERMERCİ’ yi yönetim ve üyelerimizle makamında ziyarette bulunduk. Sayın MERMERCİ kendisinin de asker kökenli olduğunu bizlerin yaşamış olduğumuz sıkıntılara yabancı olmadığını belirtti. Sayın MERMERCİ ile gerek dernek gerek gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarından bahsettik. Sayın MERMERCİ şahsım ve kurumum olarak gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen katkıyı esirgemeyeceklerini ne gerekirse yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Marmarabirlik Genel Müdürü Sayın İbrahim MERMERCİ’ ye şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

Paylaş