MİSİAD’TAN FARKINDALIK

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Bursa Şubesi'nin her hafta düzenlediği Memleket Meclisi Platformu'ndaki konu uyuşturucunun zararları.MİSİAD Başkanı Günay TANDOĞAN açılış konuşmasında yaptığı konuşmada MİSİAD olarak her hafta farklı konuları ele alarak farkındalık yaratmaya çalıştıklarını bu haftaki konunun uyuşturucu meselesini ele aldıklarını, uyuşturucunun ülkemizin baş belası olmaktadır emniyet güçlerimiz ne kadarda çaba sarf etseler de kötü niyetli kişiler yaşları ne olursa olsun bir şekilde tuzaklarına düşürüyor. MİSİAD olarak bizlerde ailelerimize, polisimize ve gençlerimize yardımcı olabilmek adına çalışmaları düzenliyoruz diyerek sözü konularına uzman kişilere bıraktı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışması ile Memleket Meclisi Platform'unda bu hafta uyuşturucunun zararları ele alındı. Konuşmacı olarak katılan Dr. Cem YALÇIN, Sosyolog Gökhan ÖZTÜRK, Eğitimci Ahmet UMUC uyuşturucunun yaşları ne olursa olsun içen bir insanın neler yapabildiğini ve nasıl önlenebilirliğini anlattı. Milli boksör Ferman MUZAFFER’ de, çocukların boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini bu vesile ile böyle alışkanlıklardan uzak durmalarını kiş uyuşturucu kullanıyorsa sporla bu alışkanlığından vazgeçebileceğini ve uyuşturucudan korunmada sporun önemini dile getirdi.

  Merinos Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenen platforma MİSİAD Başkanı Günay TANDOĞAN, milli boksör Ferman Muzaffer, Dr. Cem YALÇIN, Sosyolog Gökhan ÖZTÜRK, Bursa Büyükşehir Sağlık İşleri Daire Başkanı Düşünsel ŞENTÜRK, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL ile dernek yöneticileri ve üyeleri, sivil toplum temsilcileri yanı sıra vatandaşlar katıldı.

MİSİAD Bursa Başkanı Günay TANDOĞAN’ ve ekibine toplumun tamamını ilgilendiren bu hassa konu üzerinde durup farkındalık yaratmaya çalıştıkları için TÜMŞAD olarak şahsın yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder başarılar dilerim.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş