CEYLAN HASTANESİ ÇALIŞANLARINDAN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesini ziyarete gelen Ceylan Hastanesi çalışanları dernek binasında gazi ve şehit aileleri ile beraber olmak istediler.

Bizlerde dernek binamızda gazi ve şehit aileleri ile toplanarak Ceylan Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Kerim KARAMAN ve diğer birimlerde görev yapan bayanları ağırladık. Sayın KARAMAN gazi ve şehit ailelerini yıllardır ziyaret ettiklerini ellerinden geldiği kadar gerek dernek gerek gazi ve şehit ailelerini ziyaret etmeye çalıştıklarını bu ziyaretlerinin de 8 Mart Dünya kadınlar günü ve 18 Mart şehitleri anma münasebeti ile olduğunu başta tüm şehit anneleri olmak kaydıyla dünya kadınlar gününü kutladığını ayrıca 18 Mart şehitleri anma gününde değil de şehitlerimizi her zaman hatırlamak zorunda olduğumuzu bizler yaşıyorsak bu yaşantımızı şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz dedi.

Sayın KARAMAN yeni açılan Ceylan Hastanesinde gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen katkıyı sunmak istediklerini gazi ve şehit aileleri bizlerin başının tacıdır derken biz bu sözü sözde değil özde uygulayan olacağız.

Bizleri her daim arayan ve yanımızda olan Sayın Kerim KARAMAN’ a ve bayan yöneticilere gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

   

Paylaş