ÇAKMAK AİLESİNİ ZİYARET

Şehit Özkan ÇAKMAK Ardahan İli Hanak İlçesinde Dünyaya geldi 16.05.1997 yılında Kuzey Irak operasyonunda şehit düşmüştür.

Şehidin ailesi Bursa İlinde ikamet etmeye başlamıştır. Şehit Babası Turgut ÇAKMAK oğlu şehit olduktan sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine üye olmuştur. Şehit Babası ÇAKMAK yıllar sonra oğlunun adını daha iyi yaşatmak ve tüm şehit ve gazilerin hak ve hukuklarını korumak kollamak için üye olduğu derneğe Başkan olarak getirildi. Bir dönem dernek başkanlığı görevini üstlenen şahit babası ÇAKMAK üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek tekrardan aday olmayıp bayrağı başkanlığa talip olan arkadaşlara bıraktı.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine Bursa Şubesi yönetimi olarak Şehit Babası Turgut ÇAKMAK’ ın rahatsızlığını duyunca kendisini Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK’ le beraber ziyarette bulunduk. Bizleri ailesiyle beraber evinde ağırlayan Şehit Babası ve eski dernek başkanı ile bir süre sohbet edip sıkıntılarını dinleyip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Derneğimize yollarca hizmet etmiş olan değerli Şehit Babası Turgut ÇAKMAK’ a ve ailesine bizlere göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakadan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder sağlıklı güzel bir hayat dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş