BİLGİ KÖPRÜSÜ ANAOKULUNDAN ANLAMLI ZİYARET

Bursa Osmangazi İlçesinde faaliyet gösteren Bilgi Köprüsü Kreş Anaokulu 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve gününü kutlama amacı ile şehit ailesini ziyaret etmek isteyen okul öğretmenleri derneğimizi arayarak kendilerine yardımcı olmamız konusunda talepte bulundular. Bizlerde derneğimiz üyesi olan şehit eşi Gülinaz AKPINAR’ ı arayarak değerli şehit annemizden müsait olduğu bir günde Bilgi Köprüsü Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin kendisini ziyaret etmek istediklerini söyleyip randevu alarak ziyarette bulunuldu.

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerini evinde ağırlayan değerli şehit eşi bu anlamı haftada kendisini ziyaret eden öğretmen ve öğrencilere tek tek sarılarak hatırlanmak güzel bir şey beni çok mutlu ettiniz diyerek teşekkürlerini ileti.

Tarihe altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale zaferini anma gününü öncesinde şehit eşi Gülinaz AKPINAR’ annemizi ziyaret eden birbirinden değerli Bilgi Köprüsü Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerini teşekkür eder başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş