ŞEHİT ZEKİ UĞUR’ UN KARDEŞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

34. Hudut Tugay Komutanlığınca icra edilen operasyon kapsamında teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Zeki UĞUR, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Zeki UĞUR Bursa Keles Piribeyler Köyünde binlerce vatandaşın katılımı ile son yolculuğa dualarla yollanmıştı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Zeki UĞUR’ un öğretmen olan kardeşi Ufuk UĞUR Bursa Hamitler Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev alan Hüsnü YILDIRIM, Caner ÖKDEM öğretmenlerle derneğimizi ziyarete geldiler. Şehit kardeşi Sayın ÖKDEM yaşamış oldukları sıkıntılardan bahsetti ve arkadaşları ile kendisinin gazi ve şehit çocuklarına yönelik projelerinden bahsedip bizlerden de konu ile ilgili düşüncelerimizi aldılar. Gazi ve Şehit ailelerine ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Derneğimizi ziyaret eden ve camiamıza katkı sunmak isteyen şehit kardeşi Ufuk UĞUR’ a  ve diğer öğretmenlerimize göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederiz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN  

Paylaş