ŞEHİT COŞKUN ÇALI İLKOKULUN’DA KUTLAMA

Hakkari’ nin Çukurca İlçesi Üzümlü mevkiinde mayın arama tarama sırasında mayına gelen patlama sonucunda hayatını kaybeden Jandarma Er Coşkun ÇALI Bursa Nilüfer İlçesi Yolçatı Köyünde binlerce kişinin katılımı ile köy mezarlığına defnedilmişti. Şehitlik mertebesine ulaşan Jandarma Er Coşkun ÇALI’ nın adı Yolçatı Köyünde bulunan okula adı verilerek yaşatılmıştı.

Nilüfer İlçesi Yolçatı Köyünde bulunan Yolçatı Şehit Coşkun ÇALI İlkokulunda düzenlenen 18 Mart şehitler günü dolayısı ile etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliğe şehidin ailesi ve öğrenci velilerinin yanı sıra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetimi olarak katılım sağladık. 18 Mart dolayısı ile okul öğrencilerinin hazırlamış oldukları skeçler, şiirler Çanakkale türküleri ile bir kez daha şehitlerimizi minnetle, şükranla, saygıyla andık.

Yolçatı Şehit Coşkun ÇALI İlkokulu Müdürlüğüne atanan Nurettin KÖKSAL 18 Mart şehitleri anma günü dolayısı ile okul öğrencilerinin hazırlamış oldukları programının Çanakkale ve tüm şehitlerimizi anmak ve onların bizlere emanet olarak bırakmış oldukları değerlere sahip çıkma duygusunu aşılamak hatırlatmak istemişizdir. Bizlere bu güzel Vatanı bırakan şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimize Allahtan rahmet dilerken hayatta olan gazilerimize de sağlıklı güzel ömür dilerim dedi.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetimini 18 Mart programına davet eden Başta şehit ailemiz olmak üzere Okul Müdürü Sayın Nurettin KÖKSAL ve öğretmenlerimize, öğrencilerimize şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş