BURSA TÜYAP KİTAP FUARI

18 – 26 tarihleri arasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak TÜYAP Bursa Kitap Fuarında stant açtık.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Sayın Özlem GÜNER’ in yazmış olduğu MASAL TADINDA adlı şiir kitabının bağış karşılığında imzalanıp verilmesi alınan ücretin derneğe gelir olarak amaçlanmıştır. Ayrıca farkındalık yaratarak kitap fuarına gelen kişilere ve öğrencilere derneğimizin varlığını, gazi ve şehit kime denir niçin gazi ve şehit olunur gibi açıklamalarda bulunarak yarınımız olan çocukları bilinçlendirmek istedik. Tabi ki bu açıklamaları yaparken bazı öğrencilerin duygulandığını bazılarının da gazi ve şehit kime denir bilmediklerine şahit olduk.

18- 26 tarihleri içerisinde standımızı Askerler, Siyasiler, Gazeteciler, Köşe Yazarı, Yazarlar, İş Verenler, Gazi ve Şehit Aileleri ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine desteklerini esirgemeyen BURFAŞ Genel Müdürü Sayın Muhammet GÜMÜŞSOY’ a TÜYAP Yönetim Kuruluna ve MASAL TADINDA’ adlı şiir Kitap Yazarı Sayın Özlem GÜNER’ e derneğimize gazi ve şehit ailelerine vermiş oldukları destekten dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederim.

 Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş