RADYO ŞAPİYON’ U ZİYARET

Bursa İlinde faaliyet gösteren Radyo Şampiyon Yönetim Kurulu Başkanı Arzu KİRMAN’ ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak ziyarette bulunduk.

Radyo Şampiyon 89.5 frekansında Bursa merkezli yayın yapmaktadır. 1993 yılında kurulan radyo kanalı, resmi dinlenirlik ölçümlerinde kendi müzik dalında, Türkiye 8.’liği unvanına layık görülmüştür. Sesinin ulaştığı “Bölgesel Yayın” ağında ise açık ara farkla 1. seçilmiştir. Radyonun Şampiyonu sloganı ile Marmara bölgesinde karasal yayınları gün boyunca kesintisiz olarak dinlenebilmektedir. Arabesk ve fantazi müzik formatında şarkıları dinleyicilerine canlı olarak ulaştırmaktadır.

Radyo Şampiyon Yönetim Kurulu Başkanının desteği ve Program yapımcısı Şaban ULUS’ un hazırlayıp sunduğu programa bizleri davet edip canlı yayında tüm dinleyicilere gazi ve şehit ailelerinin sesini duyurmamızı sağlamışlardır. Derneğimize gazi ve şehit ailelerine destek olan ve bizlere kapılarını açan Radyo Şampiyon yönetimini ve çalışanlarını Radyoda ziyaret ettik. Sayın KİRMAN’ a kendimizi tanıtıp dernek ve faaliyetlerimiz konularında bilgilendirmelerde bulunduk. Sayın KİRMAN Radyo Şampiyon olarak gazi ve şehit ailelerine gerekli her katkıyı sunacaklarını söylediler.  

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayım Radyo Şampiyon Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arzu KİRMA’ a plaket verip çalışmalarında başarılar diledik.

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

Paylaş