ŞEHİT NACİ ÇAKIR’NIN AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak şehit ailelerimizi ziyaretlerimize Bursa Gemlik İlçesinde ikamet eden aileleri ziyaretlerimize devam etmekteyiz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarakBursa Gemlik temsilciliği sorumluluğunu üstlenen şehit kardeşi Hüseyin BIÇAKÇI ve yönetim olarak şehit ailelerini evlerinde ziyaretlerde bulunduk.

Şehit annesi Münire ÇAKIR oğlu Naci ÇAKIR’ ın 13.09.1994 tarihinde şehit olduğunu o günden bu yana oğlunun yokluğunu ve acısını her daim hissettiğini ama başa gelen çekildiğini ifade etti. Kendisinin rahatsızlıkları nedeni ile bizlerden bazı konularda yardımcı olmamızı talep etti. Dernek ve gemlik temsilciliği olarak bizlerde üzerimize düşen yardım ve katkıyı sağlayacağımızı ifade ettik.

Bizleri evinde misafir eden şehit annemize şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederken şehit Naci ÇAKIR’ a ve Tüm şehitlerimize Cenabı Allah’ tan rahmet, ailelerine de sabır ve baş sağlığı dileriz.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUH ŞAD OLSUN;

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş