BURSA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Kasım GÜLER ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

Bursa Ülkü Ocakları görevine gelen Sayın GÜLER ve yönetimi ile beraber derneğimizi ziyarete geldiler. Sayın GÜLER Ülkü Ocakları olarak daima Türkiye Cumhuriyeti’ nin  kazanımları ve bekası için mücadele ettiklerini ve bu uğurda ağır bedeller ödeyen gazi ve şehit ailelerini yanlarında olmak onları acılarına ortak olmak ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söylediler. Büyük Türk Milletinin derin tarihinden ve sinesinden çıkan Ülkü Ocakları, mazisinden aldığı kuvvetle istikbale doğru emin adımlarla koşmaktadır. Türklüğün sönmez meşalesinin yegane taşıyıcısı olarak Teşkilatıyla, Lideriyle, düşmana korku salan, dosta güven veren kararlılığıyla, geleceğimizi inşa etmeye devam etmekteyiz. Bu minval üzere Bursa Ülkü Ocakları olarak bu dönem programımıza her zaman olduğu gibi gazi ve şehitlerimizi de dahil ederek yolumuza devam etme anlayışında olduklarını söylediler. Dernek olarak gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını ve sorunlarını Sayın GÜLER’ e anlatarak sıkıntı yaşanan konular üzerinde gerekli kurum ve kişilere aktarılması konularında desteklerini talep ettik. Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Kasım GÜLER bizlere gerekli desteği sağlayacaklarını ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete gelen Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Kasım GÜLER ve yönetimine bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

 

Paylaş