EL-BAP TA YARALANAN ASKERİMİZ

 

Sınır ötesine yapılan operasyona katılan ve Suriye’ nin Halep İlinde bulunan bir şehir olan El Bap bölgesinde girilen çatışma sonucunda yara alan askerimiz Rıza GÜL’ ü Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde ziyaret ettiler.

Rıza GÜL yaralandıktan sonra Gaziantep’te gördüğü tedavinin ardından memleketi olan Balıkesir’e gitmiştir. Balıkesir İlinde rahatsızlanan ve ameliyat olması gerektiğinden Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ortapedi bölümüne yatmıştır. Kendisine gerekli değerin ve özenin gösterilmediğini, hastanede çeşitli sorunlarla karşılaştığını Askeri Hastanelerin sağlık bakanlığına devredilmesinden dolayı diğer kuruluşların yeterli özenin ilgi ve alakanın gösterilmediğini ve İstanbul’ dan gelecek olan doktoru beklediklerini dile getirerek bunları hak etmediğini vurguladı.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL şahsı, yönetimi ve üyeleri adına geçmiş olsun dileklerini iletip, gerekli yerlere sıkıntılarını aktaracaklarını ve bu konuda kendisine yardımcı olacaklarını söylediler.

Paylaş