ŞEHİT AİLESİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Mustafakemalpaşa’ da oturan şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Gazi İsmail ERİM ve Gazi Ergun BAŞER Mustafakemalpaşa ilçesinde oturan ve bir süredir Görükle Tıp Fakültesinde tedavi görmekte olan Şehit Babası Mehmet AKTAŞ’ ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundular. Dernek üyelerinden bir olan Kıbrıs Gazisi İsmet ŞAHİN vefat ettiğinden ailesine yönetim olarak baş sağlığının da bulunulduktan sonra, Mustafakemalpaşa Kabülbaba Köyünde oturan Şehit Annesini ziyaret ettiler. Görüşmede şehidin annesi sağlığının iyi olmadığını köyde yalnız yaşadığını ve 1992 yılında oğlum şehit oldu bu zamana kadar dernek tarafından hiç ziyaret edilmediğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Dernek Başkanı ve Yönetimi buradan Hisaraltı Köyünde bulunan Şehit Babası Mehmet AKTAŞ’ ın vermiş olduğu iftar yemeğine katıldılar. Şehit Babası Mehmet AKTAŞ derneğin bizleri yalnız bırakmadığını bu günümüzde de buraya kadar gelip yemeklerini yedikleri için başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL şahsım ve yönetimim olarak her daim gazi ve şehit ailelerini ziyaret edip düzenlemiş oldukları acı tatlı tüm programlara katılmaya çalıştıklarını ifade ettiler.

 

Paylaş