TEV HAYRİ TOKAMAN MEZUNİYET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak T. E. V Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 13. Dönem Mezuniyet Törenine davet edildik. Mezuniyet törenine AK Parti Millet Vekili Mustafa ÖZTÜRK, T.E.V Bursa Şube Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenci velileri ile okul öğrencileri katıldı.   

Okul Müdürü Hasan ÇETİN ve Onur Konuğu AK Parti Millet Vekili Sayın Mustafa ÖZTÜRK konuşmalarını yaptı. Not ortalamasına göre ilk üç öğrencimize diplomaları verildi. En başarılı öğrencimizin ismi "Yaş Kütüğü’ ne çakıldı. Mezuniyet programı hava şartları nedeniyle geç başladı. Hava şartları elverişli olduğunda, Öğrenciler sahneye davet edilerek, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra program başladı. Folklor ve İşaret dili şarkılarıyla program devam etti. Daha sonra "Diploma Töreni’ ne geçildi. Diploma töreninden sonra öğrenciler gönüllerince eğlendiler. 

Okul Müdürü Hasan ÇETİN mevzun olan öğrencilere yaşantılarında, mesleklerinde başarılar diliyoruz. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin dileklerinde bulundu.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

.

 

Paylaş