ŞEHİTLER ÇEŞMESİ

Bursa’ da farklı şehitliklerde yata şehitlerimizin isimleri Bursa Osmangazi Belediyesinin yaptırmış olduğu ŞEHİTLER ÇEŞMESİNDE yaşayacak.

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan şehitler çeşmesi Uludağ yolunun Tophane ve Çekirge çıkışının kesiştiği yer olan Yiğitali Köyünün başlangıcında bulunmaktadır. Şehitler Çeşmesinin adı Uzman Onbaşı Sinan YAYLI, Jandarma Onbaşı Faik GÖKÇEN, Jandarma Er Yusuf ÖZKAYA, Jandarma ER Engin SİPAHİOĞLU, Jandarma ER Ceyhun İŞSEVER, Jandarma ER Erdinç OSMA, Hava Pilot Üsteğmen Murat KARAMAN, Jandarma Onbaşı Emin SEVİM, Jandarma Üsteğmen Mahmut TAN şehitlerimizden gelmektedir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin anısına Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılmıştır.

Bu anlamlı eseri tasarlayıp yapımında emeği geçen kurum ve kuruluşlara Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederken Tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle şükranla anarız.

Ruhları şad olsun.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş