ŞEHİT PINARDAĞ’ IN AİLESİNİ ZİYARET

Manisa'nın Kula ilçesinde karakolda cinnet getiren bir askerin, silahla vurduğu 3 arkadaşını şehit edip 3 arkadaşını yaraladıktan sonra intihar etmişti.

 Edinilen bilgiye göre, saat 03.20 sıralarında Kula İlçe Jandarma Komutanlığında meydana gelen olayın detayları şöyle. Alınan bilgilere göre, Nedim ABEŞ isimli asker, gece nöbet esnasında koğuşa gelerek elindeki MP5 makineli tabanca ile arkadaşlarına ateş etmeye başladı. ABEŞ’ in ateşlediği silahtan çıkan kurşunlarla 3 asker şehit olurken 3 asker de yaralandı. Koğuşu taradıktan sonra silahıyla koğuş bölgesinden ayrılarak nizamiye bölgesine gelen ABEŞ, aynı silahla kendisini de vurarak intihar etti.

Manisa’nın Kula İlçe Jandarma Komutanlığında şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri belli olduktan sonra memleketlerine gönderilmişti. Bursa Mihraplı Camiinde binlerce kişinin katılımı ile kılınan namazdan sonra Demirtaş Mahallesinde bulunan Demirtaş kabristanlığına defnedilmişti.

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Muzaffer UYAR Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ve İkinci Başkan Ali TAŞTAN şehit PINARDAĞ’ ın anne ve babasın ziyarette bulunup aileye baş sağlığında bulundular.

T M G D. T Ü M Ş A D dernek başkanları tüm şehitlerimize ve ahrete intihal etmiş gazilerimize Cenabı Allahtan rahmet dilerken hayatta olan gazilere sağlıklı ömür dileyip tüm şehit ailelerine de baş sağlığı ve sabırlar dilediler.

 

Paylaş