GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET

Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih KADİROĞLU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine nezaket ziyaretinde bulunmuştur. Dermek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurul üyeleri ile Vali Yardımcısı Y. Fatih KADİROĞLU’ nu karşılayarak dernek ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bursa Vali Yardımcısı Y.Fatih KADİROĞLU gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntıları bildiğini ve elinden gelen desteği esirgemediğini esirgemeyeceğini söyledi. Ayrıca gazi ve şehit ailelerini acılarını ne yapsak dindiremeyiz ve telafi edemeyiz bu yüzden gazi ve şehit aileleri bizler için çok değerlidir. Vali Yardımcısı Y.Fatih KADİROĞLU ahrete intihal etmiş gazi ve şehitlerimize Cenabı Allah tan rahmet hayatta olan gaziler sağlıklı güzel ömür ailelere de sabır ve başsağlığında bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL Bursa Vali Yardımcısı Y.Fatih KADİROĞLU’ na ziyaretlerinden dolayı şahsı, yönetimi ve üyeleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş