19 EYLÜL KARA YOLLARI YEMEK

Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Karayollarında çalışan gazilerle bir araya geldik.

19 Eylül gaziler günü dolayısıyla 1 -  No lu Yol İş Sendika Başkanı Muharrem YILDIZ ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet YAZICIOĞLU’ nun katılımlarıyla Bölge Müdürlüğünde çalışan gazilere gaziler günü dolayısıyla moral ve motivasyon amaçlı akşam yemeğinde bir araya geldiler. Akşam yemeğinde bir araya gelen kurum temsilcileri ve gaziler günün anlam ve önemini değinerek görüşlerini bildirdiler. 1 no lu Yol İş Sendika Başkanı Sayın YILDIZ sendika olarak Bursa dan farkındalık yaratmak gazi ve şehit ailelerine gerekli desteği vereceklerin bu toplantıların farklı zaman ve yerlerde devam edeceğini sendika olarak gazi ve şehit ailelerinin yanında olduklarını söyleyip 19 Eylül gaziler gününü kutladı. 14 Bölge Müdürü Sayın YAZICIOĞLU da kurumlarında çalışan gazi ve şehit aileleriyle beraber çalıştıkları için memnun olduklarını kurum olarak Türkiye Cumhuriyetinin bekası için bedel ödeyen gazi ve şehit ailelerine sahip çıkmak bizlerin görevidir, onlara ne yapsak azdır diyerek gazilerin gaziler gününü kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Sayın YILDIZ VE YAZICIOĞLUNA bu duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür etti ve günün anısına 1 -  No lu Yol İş Sendika Başkanı Muharrem YILDIZ’ a ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet YAZICIOĞLU’ na şilt vererek tekrar teşekkürlerini sundu.

Paylaş