BAŞBAKAN YARDIMCISI SAYIN HAKAN ÇAVUŞOĞLU İLE GÖRÜŞME

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Bursa Şube Yönetimi Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan ÇAVUŞOĞLU ile görüşme gerçekleştirdik.

Bursa AK Parti İl Başkanlığında yapılacak toplantı öncesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimini kabul eden Sayın ÇAVUŞOĞLU’ na Dernek Başkanı Metin ŞENOL şahsı ve gazi  şehit aileleri adına yeni görevinde başarılar dilerken gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntı ve taleplerini Sayın ÇAVUŞOĞLUNA ileti. 

Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan ÇAVUŞOĞLU iletilen konular hakkında gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını bu taleplerin makul edilebilir talepler olduğunu ve konulardan haber der olduğunu söyledi. Gazi ve şehit ailelerine ne yapsak asla onların acılarını dindiremeyiz, bizlerde elimizden gelen tüm desteği ailelerin refah, huzur ve iyi bir yaşam için ne gerekli ise yapmaya gayret etmekteyiz ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL gazi ve şehit ailelerinin taleplerini dosya halinde Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan ÇAVUŞOĞLU’ na sundu.

TALEPLER

1 ) Gazi ve Şehit ailelerine Ö T V – K D V muaf araç alabilmesi.

2 ) Şehit Anne Babalarının maaşlarında iyileştirme.

3 ) Seyahat Kartlarının değişmesi ve entegrasyon yapılması.

4 ) TÜMŞAD, EMŞAD, TMGD yerleşkelerinin yapılması konusunda destek.

Paylaş