AK PARTİ MİLLETVEKİLİNİN DERNEĞİMİZİ ZİYARETİ

Bursa Ak Parti Milletvekili Bennur KARABURUN ve Bursa Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali ERBAY Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Yönetimi ve gazi şehit aileleriyle beraber Ak Parti Bursa Milletvekili Bennur KARABURUN’ u ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali ERBAY’ ı makamında ağırladı. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Sayın KARABURUN ve ERBAY’ a gazi ve şehit ailelerinin taleplerini kendilerine iletti. Ayrıca proje kapsamında olan dernek yerleşkesiyle ilgili desteklerini istedi.

Sayın KARABURUN gazi ve şehit aileleri için Dernek Başkanının iletmiş olduğu konularla ilgili desteği vereceğini, bu anlamda kendisine de yazılı olarak bu taleplerin iletilmesini söyledi. Sayın ERBAY’ da Ak Parti İl Başkanlığı olarak bizlerde gazi ve şehit ailelerine bugüne kadar destek verdiğimiz gibi bundan sonra da destek vereceklerini, Sayın Vekilimize iletilmiş olan konularla ilgilide kendilerinin de destek vereceğini ifade ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL derneklerini ziyarete gelen ve sıkıntılarını dinleyen Sayın KARABURUN ve ERBAY’ a şahsı ve yönetimi adına teşekkürlerini iletti.

Paylaş