ENGEMER ENDÜSTRİYEL GELİŞİM MERKEZİNDEN DERNEĞİMİZİ ZİYARET

Engemer Endüstriyel Gelişim Merkez Proje ve Yönetim Danışmanı Bayram Ali YUSUFOĞLU Derneğimize ziyarete gelmişlerdir. Derneğimizi yakından tanımak ve dernek üyelerine yardımcı olabilmek amacıyla kendilerini ifade etme konusunda eğitim vermek istediklerini ifade ettiler. Bu Eğitimlerin;

1.       Vizyon

2.       Değişim yönetimi

3.       Müşteri odaklılık

4.       Başarılı yönetim stratejisi ve liderlik

5.       Stratejik planlama

6.       Etkin takım çalışması

7.       Pozitif iletişim ve etkin uzlaşma etkinlikleri

8.       Zamanın etkin kullanımı

9.       Stresle başa çıkma, gibi konularda destek vermek istediklerini dile getirdiler.

Bu konularda gazi ve şehit ailelerinin talepleri olduğu takdirde kendilerine gerekli desteği vereceklerini ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Sayın YUSUFOĞLU’ na göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Misyon & Vizyon

Misyonumuz, Eğitim ve Danışmanlık konularında sahip olduğumuz uzmanlıklarımızla; Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygunhızlıetkin ve ekonomik çözümler sunan, kazan / kazan prensibi ışığında katma değer yaratan faaliyetlerde bulunarak müşteri memnuniyetini sağlayan bir kuruluşuz.

Vizyonumuz, Faaliyette bulunduğumuz tüm alanlarda; ülke, millet ve paydaş menfaatlerini önde tutan bir anlayışla tercih edilen bir marka olmak istiyoruz.

Hakkımızda

Özel sektörde; insan kaynakları, kalite yönetim, satın alma, muhasebe-finans, üretim vb. alanlarda, 20 yılı aşan bir çalışma ve tecrübe sonucunda, eğitim ve danışmanlık piyasasına farklı bir soluk getirmek amacıyla 14 Nisan 2017 tarihi itibariyle ENGEMER - Endüstriyel Gelişim Merkezi Eğitim ve Danışmanlık firması olarak kurulduk.

Her alanda kıyasıya bir rekabet ve amansız bir mücadelenin sürdürüldüğü çağımızda; ülkemiz sanayi / ticari / resmi kuruluşları ile çalışanlarına, 21. yüzyılın ruhuna uygun ufuklar açmayı, hizmetler vermeyi ve donanımlar kazandırmayı hedefliyoruz.

 

Paylaş