BURFAŞ GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın çağrısı üzerine istifa eden, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet GÜMÜŞSOY' un yerine gelen isim belli oldu.

BURFAŞ genel Müdürlüğüne Kültür A.Ş. Genel Müdürü Ömer Furkan BANAZ getirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BURFAŞ, Bursa büyükşehir belediyesini ait, Sosyal Tesis İşletmeciliği, Park, Bahçe İşletmeciliği, Ofset Tesisleri İşletmeciliği, Organizasyon (Düğün, Toplu Yemek vb.) ve Sosyal, Kültürel, Sanatsal Etkinlikler gerçekleştiriyor.

Bursa Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA Yarbay Özkan YENİGÜN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL, İkinci Başkan Şehit Babası Ali TAŞTAN, Denetleme Kurul Başkanı İsmail ERİM ziyarette bulundular. ve Bursa Merkez Komutanlığı olarak ziyarette bulunuldu.

Bursa Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA’ da Sayın BANAZ’ a yeni görevinde başarılar dilerken Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL’ da Sayın BANAZ’ a görevinde başarılar dileyip dernekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

 BURFAŞ Genel Müdürü Ömer Furkan BANAZ’ da Bursa Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu, gazi ve şehit ailelerine şahsım ve kurumum olarak gerekli desteği sağlayacağını ifade ettim.        

Paylaş